Agentii Imobiliare

ImobExpert

ImobExpert

Str.Toamnei, nr.24, sc.A, ap.2
0722397378

Cu o experienta de 17 ani in domeniul imobiliar, ImobExpert ofera servicii profesionale de consultanta imobiliara atat pe segmentul vanzarilor cat si pe segmentul inchirierilor imobilelor. Astfel, reprezentantii societatii noastre asigura suport clientilor pe tot parcursul derularii tranzactilor, de la: evaluarea si estimarea corecata a preturilor imobilelor, selectarea si prezentarea in detaliu a celor mai bune oferte care sa corespunda cerintelor potentialilor cumparatori, acordarea sprijinul necesar efectuării actelor în forma cerută de lege, acordarea de consultanta financiara, participarea activa la medierea negocierilor dintre potentialii cumparatori și potențialii propietari, cu privire la termenii și condițiile tranzacților imobiliare pana la mentinerea legaturii cu notarul agreat de parti. 
Oferim servicii de consultanta imobiliara atat pe segmentul rezidential cat si pe segmentul industrial.

 

Q-Logic Imobiliare

Q-Logic Imobiliare

Str. Paun Pincio, nr. 2, etaj 1, ap. 2 (int. cu Dorobantilor)
0758106994

Am invatat sa ascultam cu atentie la ceea ce isi doresc clientii nostri cu adevarat, experienta noastra permitandu-ne a ghida clientii spre cele mai bune decizii financiare. Munca noastra este orientata catre oameni si servicii, vom incerca sa nu dezamagim nici un client, satisfactia si bucuria lor fiind telul nostru. Cu valorile proprietatilor in continua crestere, piata imobiliara este o investitie sigura. Cand cumperi sau vinzi o proprietate pe piata imobiliara, este foarte important sa ai incredere in agentia imobiliara cu care lucrezi. Cand esti un cumparator sau vanzator bine informat, vei lua cele mai bune decizii in efectuarea de tranzactii imobiliare; in acest sens noi iti oferim cele mai utile si exacte informatii despre tendintele pietei imobiliare. Daca doriti sa cumparati sau sa vindeti o proprietate imobiliara sau doar doriti sa va informati despre piata locala, nu ezitati sa ne contactati. Q-LOGIC IMOBILIARE

Milenium Imob

Milenium Imob

B-dul 15 Noiembrie, nr. 94
0722923051

Agentia imobiliara Milenium este formata dintr-o echipa tanara de oameni seriosi si profesionisti, cu o mare experienta in domeniul imobiliar si care poate in orice moment sa va ofere servicii de calitate. Datorita acestor lucruri Milenium Imobiliare a devenit o agentie respectata si importanta pe piata imobiliara din Brasov. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara a serviciilor prestate. Garantam calitatea serviciilor oferite! 

Cov-Alin Imobiliare

Cov-Alin Imobiliare

Str.Harmanului, nr.21, sc.D, ap.1
0722602687

Agentia imobiliara Cov-Alin intermediaza rapid vanzarea sau inchirierea imobilelor dumneavoastra si a spatiilor comerciale in conditii avantajoase.
Societatea noastra este specializata in tranzactii imobiliare-vanzari, cumparari, inchirieri.
Avand logistica necesara, va punem la dispozitie o vasta baza de date cu informatii despre imobile aflate in judetul Brasov, la vanzare si inchiriere.

 Fortuna Imobiliare

Fortuna Imobiliare

Str. Calea Bucuresti,Nr.42,Ap.1
0731323396

Alegand serviciile complete oferite de echipa FORTUNA Imobiliare veti beneficia de asistenta profesionala în luarea unei decizii bine informate, punându-vă la dispoziţie toate aspectele unei tranzacţii cu o analiză minuţioasă şi oportună a ofertelor din piaţă avand posibilitatea de a le compara şi selecta pe cele mai profitabile.
Compania este recomandata atat de catre persoane fizice cat si de persoane juridice.

 

Euro Dome Grup

Euro Dome Grup

Str. Calea Bucuresti, nr.80, sc.A, ap.5
0720530688

 “Noi nu vindem case, noi ajutăm oamenii să îşi împlinească visurile.” Suntem o echipă de profesionişti care se ghidează după trei valori esenţiale: DEDICARE Asistenţă şi consiliere specializată permanentă. Oferte actualizate şi variate. RESPECT Servicii prompte şi de calitate indiferent de tipul şi valoarea tranzacţiei. Confidenţialitate şi discreţie faţă de fiecare tranzacţie şi client Euro Dome. CORECTITUDINE Oferte verificate din punct de vedere legal şi structural. Aliniere la normele legale în vigoare. 

Granadas Imobiliare

Granadas Imobiliare

Str. Toamnei, nr. 8
0368467541

Granadas Imobiliare Brasov intermediaza la cele mai avantoajoase preturi tranzactii in Brasov si in imprejurmimi. Detinem o baza de date performanta si venim mereu in intampinarea clientilor cu cele mai bune oferte! Te-ai gandit vreodata ca achizitionarea sau vanzarea unui imobil poate reprezenta una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei in viata ta? Noi iti suntem aproape si iti oferim solutii complete pentru nevoile tale, analiza de piata gratuita pentru a stabili valoarea reala al imobilului, consultanta gratuita precum si o gama larga de proprietati de unde puteti alege.

Sercom Imobiliare

Sercom Imobiliare

Str.Zizinului, nr.71, ap.4
0368800404

În spatele acestei companii se afla o echipa cu o experienta de peste 15 ani în domeniul imobiliar, cu toate acestea, consideram ca cel mai important aspect al unei agentii imobiliare nu este brandul sau vechimea pe piata, ci devotamentul, profesionalismul si corectitudinea agentului imobiliar.

 Ascendent Imobiliare

Ascendent Imobiliare

Str. Ioan Popasu, nr 2, Brasov.
0736797203

Ne prezentam cu un sistem unic de lucru, ceea ce ne rezerva oportunitatea de a fi angajati sa ii reprezentam pe clientii care doresc sa vanda/ cumpere sau sa inchirieze o proprietate, acestia avand siguranta ca aceasta se va realiza  la cel mai bun pret posibil.

 ASCENDENT IMOBILIARE nu numai ca a tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar a reusit sa anticipeze potentialul multor schimbari, dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Acesta este secretul nostru prin care reusim sa avem o clientela rezervata.

 

Palestral Imobiliare

Palestral Imobiliare

Str. Toamnei, nr. 20
0722726072

Agentia Palestral este infiintata in 1998 ,atestata U.N.A.I. (Filiala Brasov),Certificat absolvire curs imobiliar cu nota 10 – Camera de Comert si Industrie Brasov. Ne remarcam prin seriozitate ,corectitudine , profesionalism. Recomandarea clientilor o consideram cheia succesului nostru.

RE/MAX Funimob

RE/MAX Funimob

Str. Nicolae Titulescu, nr.12
0765046936

RE/MAX România a luat naştere în 2006. Odată cu preluarea managementului regional, în 2013, intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 100 de ţări în care sunt afiliaţi peste 100.000 de agenţi.
 

Startimob

Startimob

Str. Verii, nr.1
0733092093

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul imobiliar, va stam la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare,vanzari si inchirieri de case, apartamente, hoteluri si pensiuni, terenuri, precum si vanzari sau inchirieri de spatii comerciale / birouri, spatii industriale, hale de productie si depozitare !

Brahouse Imob

Brahouse Imob

B-dul.15 Noiembrie, nr. 38
0268415353

Noi proprietati , din categoriile imobiliare , asteapta sa isi intampine clientii cu caldura si rafinamentul din interior.

Licarom Imobiliare

Licarom Imobiliare

Str. Aurel Vlaicu, nr.4
0741059397

Licarom imobiliare oferă servicii imobiliare de calitate: consultanţă imobiliară gratuită, intermediere vânzări case, apartamente, spaţii comerciale, spaţii industriale, terenuri şi administrare imobiliară. Agenţia beneficiază şi pune la dispoziţia clienţilor o bază de date bogată şi actualizată zilnic. Alegeţi seriozitatea, calitatea şi siguranţa tranzacţiilor dumneavoastră imobiliare!

Distinct Imobiliare

Distinct Imobiliare

Str.Emil Racoviță, nr.9
0742129909

Intodeauna am fost motivati de dorinta de a ajuta si de a fi de folos, iar realizarea cu succes a acestui lucru este un sentiment placut de implinire, care ne motiveaza sa continuam cu succes acesta provocare. Experienta si cunostintele dobandite pe parcursul anilor ne ofera posibilitatea de a putea ajuta oamenii si de a le oferi sprijin in procesul de achizitie, vanzare, inchiriere sau administrare a oricarui tip de proprietate, casa, apartament, spatiu sau teren ce se afla in Brasov sau imprejurim

Agentia Legend

Agentia Legend

Str.Zizinului, nr.18
0740159555

Agentia Legend functioneaza pe piata imobiliara brasoveana din anul 1997, avind ca obiect de activitate cosultanta imobiliara si intermedieri apartamente, case, terenuri si spatii comerciale.

Grenadine Imobiliare

Grenadine Imobiliare

Str.Toamnei, nr.1, Bl.3, Sc.C, ap.2
0745983977

Suntem o echipa tanara si dinamica, cu o experienta activa de 10 ani in domeniul imobiliar,  gata sa va oferim consultanta pentru orice tip de tranzactie imobiliara: vanzari, cumparari, inchirieri, investiții imobiliare.
Atunci cand esti pe cale sa faci o investitie importanta in imobiliare este bine sa ai de partea ta un specialist. Angajandu-ne pe noi, GRENADINE IMOBILIARE, sa lucram pentru tine, beneficiezi de avantaje importante: 1. Securitate, 2. consultanta pe plan juridic,  3.economie de timp şi 4. preţuri avantajoase.

Compania Imobiliara Brasovul Vechi

Compania Imobiliara Brasovul Vechi

Str.Iuliu Maniu, nr.47
0722244301

Simplitate - Depunem în permanenţă eforturi pentru ca lucrurile să rămână simple pentru clienţii noştri. Facem totul cu dedicaţie, convinşi că pasiunea şi inteligenţa vor genera rezultate excepţionale.

Eficienţă - Urmărim să obţineţi rezultate concrete şi vă propunem un parteneriat care să genereze profit.

Orientare spre client - Credem într-o comunicare deschisă şi ne concentrăm atenţia asupra perspectivei dumneavoastră pentru a vă oferi mai mult, anticipându-vă aşteptările.

Inovare - Suntem mereu primii, pasionaţi să dezvoltăm continuu concepte şi instrumente noi, cu valoare adăugată.

 

Încredere - Din 1999, demonstrăm că suntem un partener veritabil, pe care vă puteţi baza oricând.

 

OnixImob

OnixImob

Str.13 Decembrie, nr.34, ap 1
0771031893

Agentia imobiliara OnixImob, ofera servicii premium clientilor nostri, atat celor care vor sa cumpare sau sa inchirieze cat si proprietarilor. 
Visele iau forma casei tale doar cu  OnixImob.

iAdvise

iAdvise

Str. Nicolae Iorga, nr.26
0728292912

Dupa mai bine de un deceniu de experienta in domeniul consultantei imobiliare, am mai adaugat un capitol, si anume cel de dezvoltator. Asadar, imbinand esteticul cu functionatliatea, am creat trei modele de locuinte, care sa satisfaca pe deplin necesitatile unei familii, la cel mai bun pret de achizitie. 

Printre clientii nostri se numara nume importante precum Medicover, Allianz Tiriac, Premium Aerotec, Stabilus, Continental, Miele, Boscolo & Partners, Nepi Invest, Airbus

 

Coldwell Banker Alpin

Coldwell Banker Alpin

Str. Nicolae Titulescu, nr. 2
0268322377

Oferim servicii de consultanta si brokeraj, pe toate segmentele pietei imobiliare: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii si, de asemenea, servicii conexe precum: brokeraj de credit, servicii de evaluare, studii de piata si property management. Misiune:
- Materializarea viselor clientilor nostri: vanzarea / cumpararea / inchirierea unei proprietati.
- Construirea unui mediu de afaceri, care are la baza profesionalismul si etica.
- Promovarea dezvoltarii profesionale si personale.
 

Remax Central

Remax Central

Str.Branduselor, nr. 74, et. 8, Green Center
0742033049

RE/MAX, franciza Numărul 1 în domeniul imobiliar, îți aduce mai aproape ansambluri rezidențiale de top, proprietăți exclusive, comision 0 la cumpărător.

Forță globală, numărul 1 mondial în real-estate.

Euro Dome Imobiliare

Euro Dome Imobiliare

Str. Toamnei, Nr.18, Sc.A, Ap.3
0752280725

Cu o experienţă de peste un deceniu, Euro Dome Imobiliare şi Euro Dome Grup s-au impus printre liderii pieţei imobiliare din judeţul Braşov. Suntem mai mult decât intermediari pentru clienţii noştri, suntem partenerii lor de încredere. La Euro Dome Imobiliare şi Euro Dome Grup, informăm, comunicăm, consiliem şi reprezentăm interesele clienţilor noştri cu deplină responsabilitate, fiind în acelaşi timp independenţi faţă de părţile intermediate în executarea obligaţiilor noastre.
Garantăm calitatea serviciilor noastre, de aceea nu percepem niciun comision decât dacă acţiunile întreprinse pentru clienţii noştri au finalitatea dorită de ei.

Boby Prest Imobiliare

Boby Prest Imobiliare

Str. Castanilor, nr. 2
0729499566

BOBY PREST este o agenţie imobiliară din Brasov, care intermediaza vanzari si cumparari de imobile si terenuri.

Poate sa practice comision 0% la anumite proprietati.

VIP IMOB

VIP IMOB

Str. Berzei, nr. 16
0268311027

Vipimob este o agentie imobiliara din Brasov cu 2 puncte de lucru in zonele Astra si Racadau. Prin calitatea serviciilor noastre, Vipimob a devenit o agentie importanta pe piata imobiliara din Brasov. Avem un portofoliu vast de oferte imobiliare, gasiti toate tipurile de imobile, apartamente in blocuri vechi sau in blocuri noi, ansambluri rezidentiale, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale si spatii de birouri.

Regency Imobiliare

Regency Imobiliare

B-dul Griviţei, nr. 72, ap. 3
0722300555

Regency Imobiliare este compania de consultanță imobiliară înființată în 2011, cu sedii în Brașov și București, specializată în promovarea, comunicarea, intermedierea și vânzarea de imobile. Oferim consultanță personalizată și integrate clienților care vor să vândă sau să cumpere un imobil, să dezvolte proiecte, dar nu au timpul sau expertiza necesare prospectării pieței. Regency îți pune la dispoziție un consultant personal, dedicat nevoilor specifice pe care le ai cu care vei putea ține legătura și care va face toate eforturile necesare încheierii tranzacției.

Estimob Imobiliare

Estimob Imobiliare

Str. Toamnei, nr. 22
0742244744

Experienta pe care o avem in segmentul de Agentii imobiliare Brasov, ne permite sa evaluam corect fiecare proprietate imobiliara, astfel incat putem garanta intotdeauna cel mai eficient raport pret, calitate si sa evitam potentialele proprietati neperformante pe care piata de imobiliare Brasov le ofera.

Continental Imobiliare

Continental Imobiliare

Str. Castelului, nr.88
0743338857

Aşteptăm cu drag orice persoană care doreşte să facă o investiţie sigură, consiliem - gratuit - pe oricine care ar dori să ştie orice despre ceea ce implică piaţa imobiliară, nu percepem taxă de vizionare pentru a sprijini viziunea prolifică asupra ofertelor imobiliare şi nu în ultimul rând în cazul tranzacţiilor multiple putem negocia în mod deschis valoarea comisională a agenţiei.