„Preţul Zilei” s-a fondat în anul 2002, oferind de la început atât un format electronic sub formă de portal web, cât şi un format tipărit sub formă de ziar.
În anul 2019 a ajuns la peste 800 ediţii, fiind în momentul de faţă tipărit în format tabloid cu 48 de pagini color, cu apariţie săptămânală într-un număr de 3.000 exemplare, distribuit atât în judeţul Braşov cât şi în judeţul Covasna.
De-a lungul a 17 ani a facilitat sute de mii de tranzacţii, ajungând în ultimii ani să fie singurul săptămânal din Braşov de anunţuri de mică şi mare publicitate, principalul domeniu fiind cel imobiliar, dar fără a se limita la acesta.
Din primele momente ale apariţiei internetului, Preţul Zilei şi-a făcut simţită prezenţa în mediul online, oferind tuturor posibilitatea postărilor de anunţuri gratuite, atât pe plan local cât şi pe cel naţional, cât şi diverse tipuri de reclamă, în funcţie de necesităţile sau dorinţele utilizatorilor.
În afară de publicitate, siteul oferă o secţiune de ştiri şi articole, precum şi accesul la 19 camere LIVE din Braşov şi Poiana Braşov!
Tot în anul 2019 se lansează nouă platformă a portalului preţul-zilei.ro, aliniată la tehnologia şi trendurile actuale.


Colaborăm cu dezvoltatori imobiliari, promovăm cele mai noi ansambluri rezidenţiale şi comerciale, dezvoltăm parteneriate şi sprijinim cele mai importante târguri şi evenimente imobiliare din Braşov.


Ţinem foarte mult la calitatea informaţiei prezente pe preţul-zilei.ro, oferind atât noi cât şi partenerii noştri o actualizare permanentă, pentru ca validitatea anunţurilor pe care dumneavoastră le căutaţi să fie vizibilă în timp real. 
Un ajutor în găsirea mai rapidă a anunţurilor preferate, sunt filtrele, precum şi diversele criterii de selecţie, iar versiunea optimizată pentru mobil vă conferă o posibilitate de acces, facilă şi intuitivă, oriunde vă aflaţi. 

Preţul Zilei continuă să se menţină un brand important în domeniul imobiliar!