Dezvoltatori Imobiliari

TOP CITY

TOP CITY

Str. Stefan Baciu, nr. 42-56
0748175375

Complexul rezidențial Top City din Brașov este un proiect imobiliar modern și avangardist, fiind dezvoltat sub egida companiei Prima Heights și are în plan construirea a cca 1500 de locuințe. Rezidenții complexului Top City sunt privilegiați prin locația aleasă: proiectul este perfect amplasat într-o zonă din care este la fel de ușor să ajungi în centrul Brașovului – Centrul Civic și Centrul Vechi sau în diverse zone turistice – Poiana Brasov, Bran, Râșnov, Predeal.
 

MAURER VILLAS

MAURER VILLAS

Str. Ioan Popasu, nr. 2
0726332211

Începând cu vara acestui an, Maurer Imobiliare, dezvoltatorul imobiliar care a vândut până în prezent peste 6500 de apartamente în proiectele imobiliare din ţară, îşi continuă extinderea cu noul proiect Maurer Villas, care va reprezenta ,,acasă" pentru mai mult de 1000 de familii.

GALAXY RESIDENCE 3

GALAXY RESIDENCE 3

Str. Ioan Socec, nr. 66M
0743 677 484

O întâlnire fericită între un peisaj preţios şi o inserţie subtilă, cu mult bun gust, ce îmbină armonios elementele clasice cu soluţiile contemporane. În inima Braşovului, în zona centrului istoric, visul unui stil de viaţă rafinat devine de acum realitate. Imaginează-ţi doar pentru o clipă cum e să te trezeşti dimineaţa, să deschizi larg fereastra şi să priveşti în jur munţii şi acoperişurile cărămizii ale caselor din oraşul vechi.

QUALIS 2

QUALIS 2

Str. Ioan Popasu, nr. 48
0742224028

Construim Qualis 2 conform celor mai înalte standarde, folosind materiale şi finisaje calitative şi atent alese pentru ca tu să trăieşti frumos şi să te bucuri de apartamentul dorit.

CODER RESIDENCE

CODER RESIDENCE

Str. Căliman, nr. 1-35
0720135496

Coder Residence Braşov a demarat în 2014 şi este un proiect de case ce aduce un mix de case alipite şi individuale. Alături de echipa proiectantului general Morphosis şi CityPlan, sub conducerea arh Gabriel Roznovat am reuşit eficientizarea utilizării terenului şi proiectarea unor case care îmbină latura practică a construcţiilor tip duplex şi intimitatea caselor individuale. Până acum, au fost finalizate 16 imobile şi se demarează lucrările la o nouă etapă compusă din 12 case indivduale.

STEJERIS

STEJERIS

Aleea Dealul Spirii, nr.22
0728292901

STEJERIŞ, ansamblul exclusivist de 82 de apartamente, duplexuri şi penthouse-uri în zona veche a Braşovului, cu acces direct din Drumul Poienii, un microclimat ideal de locuire, întreaga zonă având un caracter rezidenţial exclusivist. STEJERIŞ este compus din 8 clădiri cu regim mic de înălţime, formând o comunitate cu acces controlat, spaţii verzi private şi comune.

AVANTGARDEN 3

AVANTGARDEN 3

Str. Pelicanului, nr. 5
0371787524

Activitatea sa pe piaţa din România începe în urmă cu 10 ani, atunci când, la Braşov, a construit şi vândut 365 de unităţi locative destinate segmentului premium – denumind proiectul Avantgarden1. În 2008 a fost demarat cel mai ambiţios proiect al dezvoltatorului imobiliar – Avantgarden3 – un ansamblu rezindenţial ce a ajuns în prezent să arate ca un oraş în interiorul oraşului. 

TREPTE PANORAMA

TREPTE PANORAMA

B-dul. Eroilor, nr.3
0730081706

Dezvoltarea imobiliară în viziunea noastră reprezintă construirea de ansambluri rezidenţiale în care proprietarii să fie cât mai aproape de pământ. Pe scurt, ne place să construim case în care să locuiască o singură familie. Casele sunt construite tradiţional, din cărămidă, dar beneficiază de izolaţii şi instalaţii moderne.Conceptul acestor locuinţe şi sistemul constructiv le fac practice şi economice. Locuinţele oferă mult spaţiu util în comparaţie cu suprafaţa construită.

Sânpetru Residence

Sânpetru Residence

Str. Uranus, Sânpetru
0799 100 800

Sânpetru Residence, ansamblu rezidențial situat la poalele rezervatiei naturale, Lempeș, găzduiește, până la momentul actual, peste 2.500 locatari. Expansiunea continuă, cartierul dezvoltându-se prin construcția altor imobile, ce găzduiesc apartamente cu 1, 2 și 3 camere.
Acesta este situat în partea de Nord-Est a Brașovului, în imediata apropiere a Dealului Lempeș, din localitatea Sânpetru, îndeplinind toate condițiile, pentru ceea ce înseamnă liniște, confort și relaxare.

Coresi Avantgarden

Coresi Avantgarden

Str Zaharia Stancu, nr. 6
0735 444 000

 

Când două companii implicate în viața comunității își unesc forțele, nu poate rezulta decât un mediu prietenos și plăcut oglindit în imaginea unui cartier construit de oameni pentru oameni. Iar faptul că beneficiem de experiențe complementare în ceea ce privește specificul activității, oferă garanția calității la cele mai înalte standarde pentru cumpărătorii interesați în achiziția unor apartamente în Brașov.În zona Coresi Avantgarden a fost dezvoltată recent infrastructura rutieră, accesul fiind extrem de facil până de cel mai mare parc al orașului, dar și spre zona de birouri Coresi Business Park și centrele universitare din Tractorul. De asemenea, complexul are în dotare echipamente pentru confortul tuturor celor care îi vor călca pragul: locuri de joacă pentru copii, parcări, spații comerciale și de utilitate publică.

Karpatenhaus

Karpatenhaus

Str. Carpaților, nr. 14
0728 123 456

Am construit Karpatenhaus pentru a oferi spațiu de locuit de calitate într-una din zonele cele mai dinamice ale Brașovului, ieșind din formula standard a dezvoltărilor imobiliare. Și am făcut-o cu grijă și cu dedicație, pentru că am vrut să creăm apartamente în care ne-ar face plăcere să locuim și noi, constructorii și dezvoltatorii proiectului. Karpatenhaus are ceva în plus, de la finisajele și materialele de la a căror calitate nu am făcut rabat, la felul în care ne-am folosit de spațiu. Vă invităm să ne faceți o vizită ca să vedeți ce anume diferențiază proiectul nostru pentru a putea lua decizia cea mai bună: achiziția unui apartament în Karpatenhaus.

BOBALNA RESIDENCE

BOBALNA RESIDENCE

Str. Bobalna, nr. 21
0730177012

DE CE BOBÂLNA RESIDENCE?

• Pentru localizare – aproape de centru şi, totuşi, departe de agitaţia specifică acestuia; 
• Deoarece discutăm de un număr redus de apartamente şi, implicit, de mai multă intimitate; 
• Pentru că deţinem unele dintre cele mai generoase structuri, de pe piaţă, la ora actuală; 
• Ca să beneficiezi de 2 băi, chiar şi dacă alegi un apartament cu 2 camere
• Pentru că vei te bucura de o privelişte aparte;

ALPHAVILLE ARENA

ALPHAVILLE ARENA

Str. Stadionului, nr. 15
0727455455

Cel mai recent proiect Alphaville - este un complex rezidențial în dezvoltare, care își propune să regenereze o zonă cu potențial din apropierea Centrului Vechi din Brașov. Complexul prevede construirea a 3 imobile de câte 11 etaje, a unui locuri de joacă, dar și amenajarea de spații verzi.

ISARAN

ISARAN

Str. 13 Decembrie, nr. 129
0721000100

Continuăm să construim visul a încă 850 de familii de a avea o nouă locuință. Noul proiect Isaran 3, constă în realizarea a cinci blocuri, patru a câte 10 etaje, iar cel de al cincilea cu cinci etaje. Clădirile sunt gândite și proiectate ca să te bucuri de o viață urbană modernă în noul ansamblu, având parcare privată, supraterană și subterană. Noile apartamente sunt luminoase, ultramoderne și spațioase, locul perfect pentru a te simți acasă. Construite la standard occidental, cu design deosebit și dotări ce includ tehnologii de ultimă generație, sunt cea mai bună alegere pentru confortul tău și al familiei tale. 

  URBAN INVEST

  URBAN INVEST

  Str. Ștefan Baciu, nr. 2
  0368461120

  Urban Plaza este cel mai ambițios proiect imobiliar al nostru. Suntem determinați să demonstrăm că se poate și mai bine, prin experiența acumulată, parteneriate unice, soluții ingenioase și o permanentă preocupare pentru lucrul bine gândit și făcut, încă de la început. Cele două turnuri de 70 de metri înălțime vor fi un veritabil reper vizual al lucrului bine făcut și vor modifica linia de orizont a orașului. Pe cele 10 hectare ale ansamblului rezidențial, mii de oameni vor descoperi un loc gândit pentru o viață mai bună, mai frumoasă.

  VIVAMUS PARK RESIDENCE

  VIVAMUS PARK RESIDENCE

  Str. Orizontului, nr. 2
  0741211096

  Actualul proiect se desfășoară chiar la intrare în Brașov, pe strada 13 Decembrie. Oferim spre vânzare de la garsoniere până la variante de apartamente cu 3 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevărat spațioase și beneficiază de balcoane de până la 44 mp, iar proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a cumpăra curte proprie de până la 30 mp cu acces din balcon. Complexul va dispune de o zonă de spațiu verde foarte mare, 2 000 mp. Aceasta va fi destinată relaxării și socializării și va fi amenajată cu baldachine, șemineu, grătar, teren de tenis/volei și nu numai. Din faza I a dezvoltării, fac parte 2 blocuri P+4, ambele fiind vândute integral. Acum am pus spre vânzare faza II a dezvoltării, pe strada Orizontului, cu termen de finalizare în MAI 2020.

  COSMOPOLIT

  COSMOPOLIT

  Str. Mihai Viteazu, nr. 6
  0724999992

  Suntem centrați pe client, iar aceasta reprezintă punctul esential al tuturor proiectelor noastre. Ne-am propus sa fim mereu inovativi, să fim un “trend setter”, să nu ne abatem niciodată de la valorile premium, iar excelența să fie prezenta in toate actiunile noastre. Viziunea si valorile noastre, dublate de inovatia continua, sistemele de management al calitatii, recrutarea celor mai buni angajati sau selectarea celor mai buni colaboratori sunt principalele parghii in atingerea si mentinerea standardului de calitate Cosmopolit.

  DYNAMIC RESIDENCE

  DYNAMIC RESIDENCE

  Str. 13 Decembrie
  031631471

  La Dynamic Residence fiecare proiect se remarca prin unicitatea sa arhitecturala, prin personalizarea apartamentelor, pe exterior si interior, reusind astfel sa fim la inaltimea cerintelor diferite ale clientilor nostri. Amplasate in zone de maxim interes cu finisaje de o calitate incontestabila, proiectele imobiliare Imperial Residence 1 & 2, Dynamic Residence 1 &2 si Eleven Residence, reprezinta cu certitudine o investitie in viitor pentru fiecare client.

  GRANDIS RESIDENCE

  GRANDIS RESIDENCE

  Str. 1 Decembrie 1918
  0731350350

  Noul proiect imobiliar Grandis Residence vine pe piata brasoveana in urma cererii constante din partea clientilor, dupa ce ansamblul rezidential Grandis Residence dezvoltat pe str N. Labis in zona Tractorul, a fost vandut INTEGRAL in mai putin de 2 ani de la lansare.
  Noul complex rezidential, dezvoltat tot in Tractorul, in prelungirea strazii 1 Decembrie 1918, isi propune construirea a peste 1000 de locuinte moderne de 1,2,3 si 4 camere, atat decomandate cat si open-space, fiind adaptate nevoilor dumneavoastra.

  CCI CONSTRUCT

  CCI CONSTRUCT

  Calea Bucureşti, nr. 31
  0751161746

  CCI Residence este un ansamblu rezidențial  înființat în Brașov în  două dintre cele mai dinamice zone ale orașului, zona Tractorul  și zona Răcădău. Știm cât de importantă este alegerea apartamentului potrivit, de aceea noi îți oferim garsoniere, apartamente tip studio, apartamente de două sau trei camere, ideale atât pentru persoanele singure, pentru tinerele cupluri sau pentru familii fericite. Bucură-te de locuința ideală și de toate avantajele unor zone dinamice aflate în plină dezvoltare! La demararea proiectelor noastre imobiliare ne-am propus sa oferim clientilor nostri calitatea si comfortul unui apartament bine facut.Astfel,  fiecare proiect se remarca prin unicitatea sa arhitecturala, prin personalizarea apartamentelor, pe exterior si interior, reusind astfel sa fim la inaltimea cerintelor diferite ale clientilor nostri.

  AMBIANCE RESIDENCE

  AMBIANCE RESIDENCE

  Str. Nicolae Labis, nr. 38-40
  0799112244

  Complexul Ambiance Brasov, situat in locatie de top aflata in plina dezvoltare a orasului Brasov, la 500 m de Coressi Mall, ofera spre vanzare apartamente cu 3 camere, 2 vederi, 2 grupuri sanitare moderne complet echipate, lift care coboara pana la boxe.

  GHIMBAV RESIDENCE

  GHIMBAV RESIDENCE

  Str. Gentianei
  0743384479

  GhImbav Residence reprezinta rezultatul unui parcurs sigur pe piața dezvoltatorilor imobiliari, bazat pe seriozitate, profesionalism, experiență, calitate în servicii, performanță, munca în echipă având ca scop rezultatul final care răspunde nevoilor și dorințelor clientului. De la începutul proiectelor noastre misiunea pe care ne-am atribuit-o a fost și este de a oferi servicii complexe şi de calitate care să confere clienților noștri siguranță și bunăstare.

   

  SINUHE RESIDENCE

  SINUHE RESIDENCE

  Str. Eugen Jebeleanu, nr. 2
  0745980167

   

  Sinuhe Residence este unul dintre proiectele rezidentiale noi din Brasov , care ofera spre vanzare apartamente de una, doua si trei camere . Primele doua blocuri ( vandute integral) sunt amplasate pe str. Eugen Jebeleanu, nr. 2 si au in total 24 de apartamente . Blocul 3 se construieste pe str. Christian Pomarius si este compus din 17 apartamente cu predare in luna Iulie 2018 . Blocurile 4 si 5 se vor construi pe str. Eugen Jebeleanu nr. 10 , avand in total 25 de apartamente , cu predare in luna Decembrie 2018 . Blocurile se construiesc la cele mai inalte standarde de calitate si confort.

  Eleven Residence

  Eleven Residence

  Str.13 Decembrie, nr 94
  031 630 4943

  Blocul din cadrul ansamblului rezidențial Eleven are structură pe cadre, zidărie perimetrală din cărămidă dublă, cu vată bazaltică la mijloc. Acest lucru îi oferă o foarte bună izolare termică și fonică, iar costurile cu încălzirea vor fi minime, chiar și pe timpul anotimpului friguros. De asemenea, în felul acesta se va menține o temperatură constantă plăcută în locuințe, chiar și pe timpul verii.

  Apartamentele sunt spațioase, moderne, bine structurate, cu suprafeţe vitrate ample, astfel încât vei avea parte de confort indiferent de dimensiunea acestuia.