Adauga la Favorite Distribuie

Aparat foto digital Canon PowerShot S3 IS

480 RON
Judet: Brașov Oras: Brașov
Anunt adaugat de: Pretul Zilei RedactiaVezi anunturile utilizatorului

Descriere

Destinat pasionatilor de fotografie, Canon S3 IS este urmasul binecunoscutului PowerShot S2 IS. Canon isi imbunatateste reteta de succes si echipeaza noul model cu un senzor CCD de sase megapixeli fata de cinci cat avea S2; zoom-ul optic isi pastreaza valoarea neschimbata - 12x -, la fel si cel digital care se mentine la cota 4x.
In schimb ecranul LCD ajustabil isi mareste diagonala si ajunge la doi inch. Acelasi procesor de imagine DIGIC II motorizeaza si modelul S3, DIGIC II fiind direct responsabil atat de acuratetea si claritatea imaginilor cat si de rapiditatea cu care acestea pot fi efectuate.
Cromatica a fost si ea imbunatatita prin incorporarea unor lentile UD (Ultra Low Dispersion) iar sensibilitatea ISO a crescut pana la 800. Clipurile video pot fi realizate in mod VGA (640 x 480) cu 30 de cadre pe secunda, o imbunatatire majora fata de modelul anterior, iar la rezolutii mai mici este posibila filmarea cu 60 de cadre pe secunda.
Stabilizatorul de imagine de care dispune PowerShot S3 IS ajuta simtitor la eliminarea zgomotul de imagine cauzat de trepidatiile camerei.
Format fisiere imagine:JPG
Ofer gratuit si un card compatibil cu aparatul.