Adauga la Favorite Distribuie

Vanzare apartament 2 camere semidecomandat zona Astra

68.000 EUR
Judet: Brașov Oras: Brașov
Anunt adaugat de: Utilizator Saturn ImobiliareVezi anunturile utilizatorului

Descriere

Saturn Imob va propune la vanzare apartament de 2 camere semidecomandat avand o suprafata utila de 50 mp ,construita de 55 mp . Apartamentul se afla la parter al unui bloc tip vila de 2 nivele plus pod .
Proprietatea este situata in zona Astra reper Stefan cel Mare si Sfant ,este o zona plina de verdeata ,aerisita ,linistita ,in fata geamului este o gradinita frumos amenajata unde se poate face un gratar cu persoanele dragi dumneavoastra , dimineata este o placere sa dezchizi geamul la balcon sa respirati un aer proaspat .
Apartamentul este format din 2 camere din care ;linving ,dormitor ,bucatarie ,baie cu cada ,balcon mare cat cuprinde locuinta . Apartamentul este imbunatatit cu ;gresie ,faianta ,parchet ,centrala termica proprie , ferestre termopan ,
Apartamentul nu necesita imbunatatiri , poate fi locuit imediat dupa achizitionarea lui .
In vecinatatea imobilului lui se afla ;magazine ,scoala ,gradinita ,statie RATB ,farmacie ,parc si multe altele ,piata Astra .
Pretul apartamentului este de 68000 de euro exact asa cum este prezentat in fotografiile anuntului . Daca fotografiile nu v-au convins va invitam sa va convingeti la fata locului asupra detaliilor descrise in anunt .
Pentru programari la vizionare va rugam sa precizati data si ora la care se doreste precum si un numar de contact la care se va putea comunica

Caracteristici

Structura: semidecomandat
Confort: I
Imbunatatiri: centrala termica
Cartier: Astra
Nr. camere: 2
Suprafata (mp): 50